Jip

Jip

zaterdag 9 januari 2010

Vandaag hebben we Jip opgehaald bij haar gastgezin. Samen met Marijn en Hugo en lange rit door het Gooi. Wat hebben we veel mooie huizen gezien! Vooral nu ze prachtig ingesneeuwd in het bos lagen.

Het gastgezin van de Stichting Dierenhulp Mirbessa stond al te zwaaien dat we er waren. En toen zagen we Jip. wat een schattige pup! De hele week heeft het gastgezin voor Jip (Athenas) gezorgd en dat hebben ze super gedaan; wat een lieve mensen! Na de koffie, limo en instructies vertrokken we weer richting Oegstgeest. Jip lag heerlijk te slapen in de auto tussen Hugo en Marijn. Geen piep gehoord! Thuis was het even wennen aan de kat die totaal niet geamuseerd was door Jip en hem ook een klap op de kop gaf. Dat was wel duidelijk; ik ben de baas.

Daarna hebben de kinderen veel gespeeld met Jip. Marijn is nog naar de dierenwinkel gefietst voor extra botten. Want kauwen moet je veel als pup. Ook zijn we veel buiten geweest, want als we alleen al dachten dat Jip misschien moest plassen gingen we alweer in de sneeuw staan. Jip is nog een beetje onzeker, logisch ze heeft zo veel meegemaakt!! Leven als zwerfpup in Portugal, vliegreis uit Lissabon, naar gastgezin, naar ons gezin..

Vanmiddag kwam Thea nog kennismaken en de papierwinkel in orde brengen. Veel respect voor die vrouw die naast 40 urige werkweek zich inzet voor de Stichting Mirbessa. Persoonlijk de hondjes ophaalt, alle adoptiegezinnen bezoekt, het asiel in Portugal in de gaten houdt en alle andere zaken voor de stichting regelt.
Vanavond hebben we gegeten bij de vader van Hugo en Marijn, die met de pup in slaap viel. Jip reageert heel goed op alle nieuwe situaties. Binnen is ze best stoer, buiten vindt ze het nog erg eng. Maar niet zo gek, het is koud en het waait. En dan kom je ook nog uit Portugal!

Eén ding is zeker; ze is meer dan welkom en we gaan ervoor!

 De kinderen zijn super blij..eindelijk weer een hond. Ik ben ook heel blij met haar..eindelijk weer een hond, óók als de kinderen er niet zijn. Lekker wandelen, stoeien, genieten en lachen:-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten